Posláním motivovaná a srdcem vedá Evoluční Ženo, Vizionářko, Leaderko, Lektorko, Mentorko, Léčitelko/Šamanko/Učitelko, Ceremonialistko, Kněžko, Umělkyně, Duší a srdcem vedená Podnikatelko…

 

Cítíš, že je na čase vstoupit, otevřít a ztělesnit další úroveň potenciálu 

Tvé duše a

kultivovat, vybrousit diamant kterým jsi, Tvých schopností a kapacity,

aby jsi mohla

ještě více zářit, žít ze své opravdovosti, jedinečnosti, jasnosti, naplnění a

celistvosti?

Toužíš po bezpečném a zároveň silném prostoru, podpoře a provázení,

ve kterém ty

můžeš LET GO, EVOLVE, ELEVATE a EXPAND?

A to skrze posilnění, vyživující ženskou energii a

integrální přístup

ke všem Tvým částem existence?

Pokud ANO, tak Tě srdečně zvu na

5 denní seberozvojový, transformační, prožitkový a vzdělávací program pro ženy o prohloubení a probuzení posvátné ženské energie, kvalit a ztělesnění svého potenciálu, o autentickém sebevyjádření, o kultivaci životní energie a hlubokým spojení s tvořivou silou a vědomím lůna.

Kdy a kde?

20.02.2024 – 9:30 – 11:00am živě ve FB skupině

21.02.2024 – 9:30 – 11:00am živě ve FB skupině

22.02.2024 – 9:30 – 11:00am živě ve FB skupině

24.02.2024 – 9:30 – 11:00am živě na Zoomu 

25.02.2024 – 9:30 – 11:00am živě na Zoomu

Jsi žena, která…

se chce osvobodit od podmíněnosti a omezení své ženské energie od limitujících mentalních konstruktů a emočně stagnující energie?

– chce naplňovat svůj potenciál?

– chce vystupovat a cítit se sebevědomě, sebejistě a prostě SVÁ?

– chce aktivovat sílu a moudrost svého lůna a ženských kořenů Yoni?

– chce být doma ve svém těle, smyslná a ve své autentickém ženském ztělesnění?

– chce být v souladu s přirozeným rytmem života a svou cykličností, být tvořivá, radostná, orgasmická?

– si chce realizovat/manifestovat své vize, poslání a vášeň, kterou sem přišla sdílet?

– chce žít z dostatku, vyživení, z vlastního ztělesnění, vedení svého srdcem a vnitřní duchovní autority?

 

Jsi žena, které už nebaví

Cítit nedostatek síly, motivace, inspirace a tvořivosti 

– Dokazovat svoji hodnotu, dostatečnost a inkluzivitu

– Srovnávat se ať s ženami či muži či s čímkoliv dalším

– Být v nevyrovnaných vztazích, kde Tvoje potřeby, touhy a to co chceš nejsou respektovány a uctěny 

– Být vyčerpáná, únavená, v neustálé obraně, v nejistotě, v nejasnosti, zklamaná, frustrovaná a v rezistence/odporu? 

– Být v odpojení od své ženskosti, intuice, těla, sexuality, vnitřního vedení, cykličnosti, 

– Její neschopnost plně realizovat své vnitřní vedení, VIZE, inspiraci a downloads do hmoty?

Tak potom tento program je pro Tebe.

 

Co získáš v tomto programu?

  • Semi privátní péči během 5 dnů živě skrze soukromou FB skupinu, kde Tě budu provázet ve dnech 20.-22.2.2024 skrze skupinové léčení, transmise a aktivace, cvičení a i lekce k jednotlivým tématům programu
  • – channelingovou transmisi z archanďělského, arturianského a sirianského vědomí, frekvence a světla k
    rekalibraci tvých jemněhmotných těl k ztělesnění Tvé multidimenzionality a leadership z urovně Tvého vyššího
    Já.
  •  Přímý coaching, mentoring a provedení, tam kde přesně Ty potřebuješ během víkendového skupinového sezení na zoomu
  • – Meditace, cvičení, sdílení ve skupině
  • – Ceremonie na úplněk v panně 24.2.2024
  • – Dozvíš se vše o joni vajíčkách, o Secret Ceres a dalších nástrojích jak pečovat o joni a dělohu a tím mít zdravé a vibrující tělo.
  • – Získáš exkluzivní slevu 15 % ( 383 Kč ) na Secret Ceres časově neomezenou
  • – Záznam, aby jsi se k tomu mohla vrátit a znovu si projít transmisi, meditace, cvičení, léčení a teorii.

“Lůno je bránou ke všemu stvoření. Rodí lidský život a má

energetickou sílu zrodit všechny naše kreativní projekty.

Jaká péče na Tebe čeká v programu ?

–  Provedu Tě spojením s vědomím tvého lůna – dělohy. Otevřu léčivý prostor pro skupinové léčení bolesti spojené s tím být ženou. K proměně smutku, zklamání, naštvání, frustrace, ztrachu a dalších emocí, které mohou blokovat přijmutí a žití své ženskosti a ztělesnění Tvé esence a potenciálu.

– Provedu Tě do hlubokého uvolnění ve kterém společně budeme přepisovat limitující mentalní nastavení a věřící systémy do hramonických nastavení přímo ze zdrojového vědomí. Hlavními tématy budou ženství, sexualita a tvořivost.

– Dozvíš se jak regulovat svůj nervový systém, jak se zazdrojovávat a uvolňovat fyzické, emoční a mentální tělo a provedu Tě praktickým aplikovaní různých k tomu technik.

– Posdílím s Tebou praktické techniky práce s krystalovými joni vajíčky, provedu Tě masáží prsou a dalšími praktiky spojené s péčí o svoje srdce, lůno a yoni, tak aby ses cítila božsky ve svém těle, vyživená a s napojením na zdroj lásky, potěšení, bezpečí a tvořivé síly uvnitř Tebe.

– Dozvíš se jak využívat svoji jinovou energii a jak kultivovat schopnost přijímat a přijímat potěšení.  

– Provedu Tě kvantovou aktivací tvého potenciálu

– Provedu Tě aktivací posvátné ženské energie, portálu tvoření a stvoření.

– Dozvíš se jak využít cykličnost k manifestaci a kultivaci tvořivé energie do svého života a života svých projektů. Jak kultivovat svoji ženskou energii, jak skrze ni naplňovat své touhy, potřeby a vize.

 

Pro péčí o Tvoje lůno :

  • V tantrické tradici jsou děloha a Joni branou do našich srdcí. Ženy jsou nejvíce vnímavé prostřednictvím lůna a Joni.  

    Lůno absorbuje energii a je to silný energetický portál. Pokud v této oblasti našeho těla zadržujeme energii tvoří se blokády; v důsledku ukládání jakýchkoli hustých energií, jako je strach, vina, stud nebo zneužívání kolem sexuality; tak nemůžeme plně transmutovat energii, která do nás proudí; včetně do našeho SRDCE.

    Tento program je navrženy tak, aby Tě podpořil při odstraňování energetických blokád v děloze;  možná od energetických vazeb k bývalým partnerům; členů rodiny, hojení jakýchkoli minulých sexuálních traumat (vědomých i nevědomých);  tak aby jsi znovu probudila posvátné spojení s tvým lůnem.

Chci se cítit, chci být doma ve svém těle, smyslná, ženská, naplněná, tvořivá, radostná, orgasmická a žít si svuj sen.”

Co odpověděly ženy na otázku, co jim přinesl tento program?

“Program předčil moje očekávání. Byla jsem trochu skeptická ohledně práce přes internet, mám raději osobní setkání, ale krásně vše plynulo. V programu nám Gabriella nabídla různé praktické techniky, které krásně naladili tělo, sdílela osobní zkušenosti a její meditace otevřeli brány do vyšších sfér a energetickému přílivu. Program mě s podporou Gabriel, kruhu žen, otevřenému sdílení uváděl do klidu, že v proudu života nejsem sama, kdo má podobné potřeby, touhy, radosti i strasti. “

_

“V životě jsem potkala vícero průvodců naším nitrem, ale Gabriella Amora má velký dar. Dar LASKAVOSTI projevu. Umí vše krásně a srozumitelně vysvětlit, popsat, ukazát. Už jsem prošla vícero jejími programy a vždy mě překvapí. Jak je vše jiné, aktuální, barevné, nápadité a přitom vždy opravdové, nápomocné a léčivé. Cítím totiž, že to vše dělá ze sebe, ze svých zkušeností, z hloubky jejího srdce.”

_

“Pomohl mi vědomě vnímat své tělo a pravidelně o něj pečovat. Ukázal mi cestu ke spojení sama se sebou, se svojí duší, vyšším já, pomohl mi propojit moje srdce a yoni s Matkou Zemí. Dal mi množství postupů a rad jak zacházet se svými emocemi, pomohl mi si od situací a vztahů poodstoupit a vidět je v jiné perspektivě. Také mi pomohl si stanovit jasné hranice vůči sobě ale i druhým.”

“Program byl úžasný a jsem vděčná že jsem tam byla přivedena. Myslím že se mi proměnil život. Díky Gabrielle i podpoře všech žen jsem mohla být vidět a slyšet. A když jsem to zvládla tam zvládnu to i ve svém životě. Každé téma mě posunulo a ukázalo mi zas další pohled.”

“Přinesl mi toho tolik, ani nevím kde začít. Vedení ke své přirozenosti, vědomé sexualitě, možnost být viděna, velkou moudrost, transformaci , propojení se svým lůnem, nové techniky a přístupy. Setkání a práci s vnitřní ženou, mužem a dítětem….”

“Možnost sebepoznání, hlubší propojení s Universem, svoji ženskou podstatou, yoni, úplně nový rozměr v oblasti sebepotěšení, nová přátelství”

“Potkala jsem Gabriellu v Haluzicích u Karaimi a velmi se mi líbila její energie. Po nějaké době Gabriella nabídla zdarma 3 videa s rituálem, meditacemi a já neváhala nabídku přijmout. Byl to velký příliv energie, podpory. Více se mi pootevřel prostor vnímání, energií se kterými koketuji, už nějakou dobu. Přišla nabídka vstoupit do 9týdeního programu a já byla smutná, že nemám dostatek financí. Jelikož delší spolupráce slibovala hlubší „práci“ na sobě, větší porozumění. Světe div se, vyhrála jsem stipendium se slevou , děkuji velmi pěkně za tuto možnost. Neváhala jsem ani minutu. Otevřel se prostor mého doteď nepochopeného, až bolavého že nechci být viděna, zrozena, že nejsem podporována, milována, od života, vyšší tvořivé energie. Největší motivací bylo obrovské nastartování, že to tak NENÍ.Jsem MILOVANÁ. Děkuji višší síle, děkuji Gabriel. Je to veliká podpora, radost. Já můžu být součástí. Záměrem bylo samozřejmě jít po té nitce dál, jelikož Lucčino vedení je láskyplné, srozumitelné, ukotvené, motivující. Cítím, že Gabriel vychází z upřímné prožité skutečnosti ze srdce.”

 

Objednávka

Platba je možná pouze platební kartou. Retreat můžeš zaplatit na 2 splátky (1. splátka hned, 2. splátka po 2 týdnech od zakoupení).

Jak to funguje?

1. Proveď platbu.

2. Po úspěšné platbě dostaneš e-mailem pozvánku do soukromé FB skupiny a na Zoom.

3. Stačí si otevřít FB skupinu a kliknout na zoom link v uvedených časech.

Tvoje průvodkyně  Gabriella Amora

 

Jsem transformační facilitátorka, transpersonální terapeutka, mentorka a průvodce posvátnou sexualitou a ženským ztělesněním. Poskytuji léčivé transmise a aktivace duší v bezpečném a posvátném prostoru. Jsem inspirativní leaderkou a vášnivou podnikatelkou v oblasti zdraví a wellness. Vyvíjela jsem se a rostla prostřednictvím mnoha školení v různých terapeutických a léčebných metodách, včetně jógy, meditace a šamanských cest.

Jsem považována za jednu z průkopnic v České republice, která přinesla životní styl raw food a prostřednictvím své vášně sdílela a vzdělávala o zdravém udržitelném životě. Založila jsem společnost Vitalvibe, kterou jsem 8 let vedla novým způsobem ženského vedení.

Aktuálně nabízím svůj integrovaný přístup ke zdraví a pulzujícímu životu prostřednictvím terapeutických a koučovacích programů osobně nebo online. Dále skupinové semináře a školení zaměřené na sebelásku, intimitu, zmocnění a celistvost.

Kontakt

Buďme ve spojení