lucie aujeská 20

Můj příběh

Má cesta vedla přes velkou krizi zakončenou momentem, kdy jsem usla za volantem.Probrala jsem se přesně v momentu, když přede mnou byl velký kamion. Strhla jsem volant. Sotva jsem vyvázla živá. Věděla jsem, že něco musím změnit. Rozhodla jsem, že chci žít a poznat, o čem život je. Odstěhovala jsem se na Bali. Z mého procesu vnitřní léčby vyplynul můj dar. Sama jsem našla vlastní zdroj síly. Zjistila jsem, že k tomu samému umím pomoci i druhým.

Přečíst celý příběh

Narodila jsem se v bývalém Československu v průběhu komunistické éry. Vyrostla jsem v hluboce rozpolcené zemi, která procházela těžkou politickou a občanskou krizí. Svoboda myšlení a vyjádření nebyla vítána. Žilo se v tiché poslušnosti a já zůstávala tiše s hlavou sklopenou. Dělala jsem to, co se po mně chtělo. 

Vždy jsem byla „hodné“ dítě. Život mi však připadal drsný a krutý. Nebylo v něm místo pro soucit nebo kolektivní intimitu. Útisk se pro většinu lidí stal běžnou součástí každého dne. Zdálo se, že disharmonie a nepochopení převzaly hlavní roli v dění. Nesoulad byl normou a zažívala jsem dospívání plné bezútěšnosti… v zoufalé snaze najít naplnění. 

O radost z dětských let jsem přišla za tragických okolností. Během svého raného dospívání jsem zakoušela psychické zneužívání. Stala jsem se obětí, ztratila svou sebehodnotu. Byla jsem v tak silné negativní spirále, že jsem nevěřila, že bych se z ní někdy mohla vymotat. 

Mé hledání životního naplnění mě zavedlo až pod roušku „duchovní“ sekty. Nic duchovního však v ní nebylo. Byla jsem nucena přizpůsobit se dogmatu a to pouze prohloubilo můj pocit odpojení od celého světa. Znovu jsem byla obětí psychického zneužívání. Rány z minulosti přišly k sobě a já spadla ještě hlouběji do destruktivního a sebeznevažujícího chování.

Mé probuzení se dostavilo v podobě hrozící téměř fatální autonehody. Přežila jsem. Zvolila jsem si změnu. Opustila jsem sektu, svou rodinu, zemi a vše, co jsem znala. Přišla jsem na Bali, aniž bych věděla, co chci. Věděla jsem však, co už ne.

Na Bali jsem konečně začala svůj proces uzdravování. Začala jsem se otevírat… a rozvíjet jako krásné poupě. Tančila jsem a cvičila jógu – propojila jsem se se svým tělem. Vzpomněla jsem si, jaké to je prožívat obyčejné všední radosti. Přeorientovala jsem se na zdravé raw potraviny, velice mi pomohly vyživit tělo i mysl.

Už mi jen zbývalo nasytit jen můj hlad po duchovnu. Zažila jsem tradiční šamanské léčitelství a to mě otevřelo mocné energii stvoření. Během následujících let jsem studovala a praktikovala všechno, co by mi pomohlo na cestě k sebeuzdravení. Vyléčila jsem rány, které mi dlouho bránily být sama sebou. Naučila jsem se odpouštět sobě… i těm, kteří mi ublížili.

Gabriella Amora

Moje hodnoty

Seberealizace

Povzneste se nad kritiku a neberte si nic osobně, dovede vás to k sobě. Naučíte se tak vnímat svůj vnitřní hlas. A to je začátek pravé svobody.

Autenticita

Jste sami k sobě upřímní? Už jen „tak málo“ stačí a máte za sebou první velký krok k posílení své hodnoty.

Podstata

Jen se uvolnit do přirozeného proudu života. Umožnit mu, aby skrze nás protékal a vedl nás spontánně v prožívání přítomnosti.

Láska

Jen se uvolnit do přirozeného proudu života. Umožnit mu, aby skrze nás protékal a vedl nás spontánně v prožívání přítomnosti

Sebepřijetí

Všechny vaše negativní stránky jsou jen části vás samotných, které zoufale volají o pomoc. Listy vaší knihy života, které někdo ošklivě potrhal. Anebo jste je sami někam založili? Nalezněte je, opečujte a vraťte zpátky… Zocelíte se.

Terapeutka

Profesní životopis

 

♦   Zakladelka úspěšné firmy VitalVibe

♦   Lektorka v oblasti sexuality a intimních vztahů

♦   Terapeutka

♦   Lektorka jógy

♦   Organizátorka seminářů a retreatů

lucie aujeská 54
Gabriella Amora

Absolvované kurzy

Certifikát institutu Somatic Sexology (Austrálie)

Thajská a aromaterapeutická masáž (Thajsko, 2010)

Holografická kinetika (Pert, Austrálie, 2011)

Certifikát EFT (Brno, 2013)

Cesta Brandon Bays (Austrálie, 2011)

Like a pro, dvojnásobný absolvent, Betty Martins (Berlín a Praha, 2015 a 2016)

Šamanské rituály (Leanne Edwards, 2015, shamanika.net)

Karina Shelde Soul Voice® workshop (Bali, 2014)

Rawfood radiantly alive (Bali, 2009)

Yoga Teacher Training level 1 (Bali, 2009)

Yoga Teacher Training level 2 (Bali, 2014)

Reference

Co o mě říkají mí klienti?

Mám za sebou skupinový retreat i individuální sezení S Luckou a jsem za ně upřímě vděčná. Změnilo mi to život. Díky té úžasné zkušenosti jsem si plně uvědomila a přijela ženskou část své osobnosti. Zažila jsem spojení se svým tělem a byla jsem schopná ho díky tomu vyléčit. Naučila jsem se, že mé tělo je s Luckou a jsem za něj upřímě vděčná. Změnilo mi to život. Díky té úžasné zkušenosti jsem si plně uvědomila a přijela ženskou část své osobnosti. Zažila jsem spojení se svým tělem a byla jsem schopná ho díky tomu vyléčit. Naučila jsem se, že mé tělo je posvátný chrám. Lucie mi zajistila pocitové bezpečí, a já uviděla a uslyšela, kým opravdu jsem, bez jakýchkoliv vliv soudu nebo hodnocení. Lucie vás svou zářící láskou navede na cestu k sobě samé. Na jejím konci pak najdete svůj vlastní zdroj a rozzáříte se taky!

Sylvie Dvořáková – manažerka

Jestli cítíte, že akce, které lucka organizuje, mohou být pro vás to pravé, rozhodně neváhejte a vyzkoušejte. Vážně. Sama jsem zažila, jaká je na nich úžasná ženská energie. A podpora. Samotná síla ženství. ByloJestli cítíte, že akce, které lucka organizuje, mohou být pro vás to pravé, rozhodně neváhejte a vyzkoušejte. Vážně. Sama jsem zažila, jaká je na nich úžasná ženská energie. A podpora. Samotná síla ženství. Bylo to tak krásné a silné zároveň, stále však velmi přirozené. Pro mě velmi důležitá zkušenost. Jsem tak vděčná za vše, co jsem dostala. Za vše, co jsem si pro sebe našla. Bylo to parádní start na mé cestě zpátky k sobě. to tak krásné a silné zároveň, stále však velmi přirozené. Pro mě velmi důležitá zkušenost. Jsem tak vděčná za vše, co jsem dostala. Za vše, co jsem si pro sebe našla. Bylo to parádní start na mé cestě zpátky k sobě.

Michaela Kubesová – účetní